Zaštitni uređaji i sistemi

Preduzeća koja se bave isporukom zaštitnih uređaja i sistema

Zaštitni uređaji i sistemi

Zaštitni uređaji i sistemi predstavljaju važan segment u funkcionisanju svih tipova objekata.

Pravilan izbor zaštitnih uređaja i sistema: zaštitni prekidači, zaštitni osigurači, zaštitni relei, prekostrujna, termička, zaštita (I>), kratkospojna zaštita (I>>), prenaponska zaštita (U>), podnaponska zaštita (U<), zemljospojna zaštita (Io>), diferencijalna zaštita, distantna zaštita, odvodnici prenapona, Zaštitni Uređaji Diferencijalne Struje – ZUDS, FID sklopke, mikroprocesorska zaštita itd. prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje električnih sistema u objektu.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja izvršiće se ugradnja odgovarajućih zaštitnih uređaja i sistema. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi zaštitni uređaji i sistemi funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji ZAŠTITNI UREĐAJI I SISTEMI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave proizvodnjom i prodajom zaštitnih uređaja i sistema.

Cene zaštitnih uređaja i sistema

Cene isporuke zaštitnih uređaja i sistema su različite, određuju se za svaki uređaj pojedinačno i zavise od sledećih faktora: količine naručenih uređaja, opreme i materijala, mesta i roka isporuke, načina i rokova plaćanja, avansnog plaćanja, stanja u magacinu, potreban uvoz robe iz inostranstva itd.


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ZAŠTITNIH UREĐAJA I SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

SEPon – SERBIAN ELECTRIC POWER
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1