Zahtevi za ponude i tenderi

Na strani ZAHTEVI ZA PONUDE I TENDERI možete pronaći spisak zahteva za usluge, uređaje, opremu ili materijal, iz svih oblasti elektrotehnike, koji su potrebni našim klijentima.

Procedura za postavljanje i pregledanje zahteva za ponudu ili tenderske dokumentacije je vrlo jednostavna:

KORISNICI kojima su potrebne usluge, uređaji, oprema ili materijal iz svih oblasti elektrotehnike jednostavno, i BESPLATNO, nam mogu dostaviti svoje zahteve za ponudu ili tendersku dokumentaciju na naš mail: office@elektrosajam.com sa naznakom: Zahtev za ponudu_Ime firme.

Navedenu dokumentaciju moguće je dostaviti u raznim formatima (PDF, Excel, Word…) i veličinama memorije. Dokumentacija se može i preuzeti sa naše prezentacije.

Potrebno je dostaviti i podatke firme: Naziv firme, broj telefona, Email, Osoba za kontakt, Logo firme itd. Posle postavljanja Vaše dokumentacije navedeni zahtevi će biti dostupni svim firmama iz oblasti elektrotehnike (Projektantske organizacije, Isporučioci uređaja, opreme i materijala, Izvođači radova, Firme za održavanje tehničkih sistema itd.) posle čega ćete ubrzo dobiti najpovoljnije ponude.

Naš inženjerski tim, prema dogovoru, ima mogućnost da zahteve za ponudu ili tendersku dokumentaciju naših korisnika prosledi odgovarajućim firmama iz naše baze podataka.

Ukoliko Vam je, oko formiranja zahteva za ponudu i tenderske dokumentacije, izbora ponuđača ili ugovaranja najpovoljnijih uslova, potrebna stručna pomoć profesionalaca iz svih oblasti elektrotehnike slobodno možete kontaktirati naš inženjerski tim na: office@elektrosajam.com

FIRME IZ OBLASTI ELEKTROTEHNIKE mogu u svakom trenutku pregledati sve zahteve za ponudu ili tendersku dokumentaciju naših korisnika i dostaviti im svoju ponudu.

Pristup strani ZAHTEVI ZA PONUDE I TENDERI će imati samo firme koje su naši klijenti i koje su registrovane u našoj bazi podataka.

Forma za registraciju pristupa strani ZAHTEVI ZA PONUDE I TENDERI se nalazi klikom na bilo koji zahtev za ponudu ili tender.

KORISNICI

Brzo, jednostavno i BESPLATNO nam možete dostaviti Vaše zahteve za ponude ili tendersku dokumentaciju i ubrzo ćete dobiti najpovoljnije ponude profesionalaca iz svih oblasti elektrotehnike.

FIRME IZ OBLASTI ELEKTROTEHNIKE

Pogledajte najnovije zahteve, ponudite Vaše usluge, uređaje, opremu ili materijal i ostvarite uspešnu poslovnu saradnju.

 

Zahtevi za ponude i tenderi Rok za dostavljanje Broj predmeta
Ovde ćemo postaviti Vaš zahtev za ponudu ili tendersku dokumentaciju
Grad
baner-tmc
baner-esajam1