Video sistemi

Preduzeća koja se bave projektovanjem, isporukom uređaja i opreme, izvođenjem radova i tehničkim održavanjem video sistema

Video sistemi, interni sistemi video nadzora objekata

Video sistemi, interni sistemi video nadzora objekata i video uređaji i oprema predstavljaju važan segment u funkcionisanju pojedinih tipova objekata.

Video sistemi i interni sistemi video nadzora objekata, osim reklamnih sadržaja i davanja korisnih informacija korisnicima, služe i za poštovanje bezbednosnih procedura i nadzora u objektima kao jednog od načina zaštite ljudi i imovine korisnika. Snimljeni materijal, prema utvrđenim zakonima i propisima, mora biti dostupan i može koristiti i odgovarajućim nadležnim organima na njihov zahtev.

Posle upoznavanja sa projektnim zadatkom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim video sistemima pristupa se planiranju odgovarajućeg tehničkog rešenja.

Pravilno projektovanje i kvalitetno izvođenje radova, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd. i pravilan izbor električnih uređaja, opreme i materijala i njihovo održavanje je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje video sistema.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja projektom video sistema će se predvideti ugradnja odgovarajućih električnih instalacija, video uređaja i opreme za navedene sisteme: video sistemi, video sistemi za objekte, CCTV – kablovska televizija, video nadzor, videointerfoni, TV sistemi, antenski sistemi, video uređaji – SD kamere sa kasetom, SD kamere sa karticom, HD kamere sa kasetom, HD kamere sa karticom, HD kamere sa diskom, 3D video kamere, blue ray – disc, HD video rekorderi, HDD video rekorderi, full cine HD, ON kamera rekorderi, SD video rekorderi, SSD video rekorderi, long time rekorderi, mini kamere, SD/HD video plejeri, monitori, HD video monitori, SD video monitori, 3D video monitori, DVR, risiveri, HD video mixeri, SD video mixeri, audio-video mixeri, remote kamere, HD video kamere, SD video kamere, web kamere, kamkorderi, video oprema – distributivni pojačavači, linijski pojačavači, memorijske kartice, čitači adapteri, hard disc, video kasete, baterije, punjači, adapteri, držači, kablovi, konektori itd. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi video sistemi funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji VIDEO SISTEMI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave projektovanjem, proizvodnjom i prodajom opreme, profesionalnim izvođenjem radova i tehničkim održavanjem video sistema.

Cene video sistema

Cene projektovanja, isporuke uređaja i opreme, izvođenja radova i tehničkog održavanja video sistema su različite, određuju se za svaki sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA PROJEKTOVANJE VIDEO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ELEKTRIČNIH UREĐAJA, OPREME I MATERIJALA ZA VIDEO SISTEME

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA UGRADNJI VIDEO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

PREDUZEĆA ZA TEHNIČKO ODRŽAVANJE VIDEO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1