UPS uređaji

Preduzeća koja se bave isporukom i tehničkim održavanjem UPS uređaja

UPS uređaji

UPS uređaji predstavljaju važan segment u funkcionisanju svih tipova poslovnih, privrednih i industrijskih objekata.

UPS uređaji (Uninterruptible Power Supply) se, kao izvori besprekidnog napajanja, koriste za električno napajanje prioritetnih potrošača korisnika kako bi isti nastavili rad i posle nestanka napajanja iz elektrodistributivne mreže. Vreme trajanja rada UPS uređaja zavisi od autonomije baterije i najčešće traje od nekoliko minuta do nekoliko sati.
Razlikujemo više tipova UPS uređaja:

– Off-line, Stand By, Single Conversion
– Line Interactive
– On-line, Double Conversion
– Prema broju faznih provodnika: monofazni i trofazni
– Prema snazi: od 300VA do 4000kVA

Pravilan izbor UPS uređaja, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje električnih sistema u objektu.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja izvršiće se ugradnja odgovarajućih UPS uređaja za navedene sisteme. Obavezno je potrebno da UPS uređaji budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi navedeni sistemi funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji UPS UREĐAJI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave proizvodnjom i prodajom kao i tehničkim održavanjem UPS uređaja.

Cene UPS uređaja

Cene isporuke i tehničkog održavanja UPS uređaja su različite, određuju se za svaki uređaj pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, mesta i roka isporuke, stanja u magacinu, potreban uvoz robe iz inostranstva, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU UPS UREĐAJA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

LIGHT ELECTRIC GROUP d.o.o.
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA TEHNIČKO ODRŽAVANJE UPS UREĐAJA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1