Elsat d.o.o.

Kućna automatika

elsat_logoAdresa:
32000 Čačak – SRBIJA, Gvozdena Paunovića 6 PAK:523717

Telefon:
+ 381 32 350 222 ; 370 222

Faks:
+ 381 32 350 220 ; 370 220

E-mail:
office@elsat.rs

Internet prezentacija:
www.elsat.rs


View Larger Map

Preduzeće Elsat d.o.o. Čačak

Elsat d.o.o. je osnovano 1992. godine kao preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja, instalacije i montaža opreme u oblasti slabe struje i to: antenski sistemi, protivprovalni alarmi, zaštita od požara, detekcija gasa, interfoni, video nadzor, ozvučenje, evidencija radnog vremena i kontrola pristupa, telefonija, računarske mreže, hotelski sistemi (hotelske brave, SOS pozivi, centralni sat), automatske rampe i kapije…

Pored instalacija slabe struje ELSAT se bavi i elektroenergetskim instalacijama u poslovnim objektima i kod individualnih korisnika.

Naši klijenti su pojedinačni korisnici i velike korporacije, koje sa jednim partnerom žele da reše probleme u više oblasti.

Težimo da ostanemo lider u regionu zapadne Srbije i pozicioniramo se kao organizacija sa značajnim tržišnim udelom i atraktivnom pozicijom u regionu centralne Srbije i području Grada Beograda.

Naša komparativna prednost je da smo malo preduzeće, sa veoma stručnim, mladim i iskusnim kadrom, koji se neprekidno usavršava.


Kućna automatika je sistem koji se koristi u kućama, stanovima, hotelima i poslovnom prostoru. Sistem je jednostavan za korišćenje, održavanje i ugradnju. Zavisno od potreba i budžeta može se početi sa osnovnim sistemom, jer postoji mogućnost dogradnje sistema, tokom vremena. Kućna automatika, povećava bezbednost boravka dece u objektu.


U skladu sa životnim stilom, navikama, maštom, željama i potrebama, Kućna automatika će se prilagoditi korisniku.Sistem može obavestiti i upozoriti, kao bi se na vreme izbegao incident. Pomoć i nadgledanje starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, Kućnoj automatici daje poseban značaj.