Oglašavanje

OGLAŠAVANJE na portalu Elektrosajam.com

Oglašavanje na portalu Elektrosajam.com moguće je zasnivanjem pretplatničkog odnosa i odabirom MODELA PRETPLATE za oglašavanje putem određenog PROFILA DELATNOSTI ili korišćenjem pojedinačnih MARKETINŠKIH USLUGA (zakup banera).

U skladu s tim portal Elektrosajam.com u nastavku donosi dva modela oglašavanja, kao i pojašnjenje kome su usluge prvenstveno namenjene.

PRETPLATA ZA KORISNIKE PROFILA na portalu

Okvirno Vam predstavljamo tri profila. Važno je napomenuti da se ovi profili mogu prilagođavati Vašim potrebama i zahtevima.

Profil 1: OSNOVNA PREZENTACIJA

Ovaj profil donosi više naprednih mogućnosti za prezentaciju Vaše firme na našem portalu. Pored upisa u registar, osnovnih informacija o preduzeću, ovaj profil Vam omogućava i dodavanje logo-a Vaše firme, fotografija, video sadržaja, kataloga, cenovnika, google mapa.

Promotivna cena na godišnjem nivou je 7.800,00 din. bez PDV-a

Profil 2: MINI SAJT

Ovaj profil Vam donosi potpunu kontrolu nad Vašom prezentacijom. Strana na kojoj se nalazi Vaša prezentacija će biti u potpunosti dizajnirana u skladu sa Vašim zahtevima: logo, zaglavlje (heder), meni, fotografije, slider-i. Takođe, možete dodati sadržaj po Vašoj želji: tekstove, linkove, video prezentacije, kataloge i sl. I na kraju, ovaj profil Vam donosi i istaknuto mesto u listingu u svim kategorijama i podkategorijama gde se pojavljuje Vaše preduzeće.  Pogledajte Primer prezentacije i Primer istaknute pozicije 

Promotivna cena na godišnjem nivou je 9.800,00 din. bez PDV-a

Profil 3: BESPLATNA PREZENTACIJA u trajanju od 30 dana

Odmah treba napomenuti da je ovaj profil (način predstavljanja) potpuno besplatan.

Prvi profil prikazuje informacije o firmi, adresu, broj telefona i faksa, email adresu, kratak opis delatnosti i sl. Ukoliko se odlučite za ovaj profil, obezbedili ste Vašoj firmi prisutnost na specijalizovanom portalu iz oblasti elektrotehnike, i to potpuno besplatno. Jednostavno popunite formu na stranici Dodajte firmu 

 

Više informacija o svakom profilu, o mogućnostima i načinima predstavljanja na našem portalu, možete dobiti putem email-a office@elektrosajam.com ili putem kontakt forme na stranici Kontakt.

Oglašavanje putem banera

Pored različitih načina prezentovanja (profila) na portalu, koji su opisani gore, na našem portalu je moguće i reklamiranje putem klasičnih banera (reklama). Na slici koja se nalazi ispod možete pogledati pozicije na kojima je moguće postaviti banere.

marketing1

1. Baner 300×300
2. i 3. Baner 150×150
4. Baner 300×150
5. Baner 800×200
6. Baner 300×300

7. 1200×200 Sponzorisanje kategorije i podkategorija. Vaš baner i tekst će se pojavljivati u zaglavlju (header-u) svih kategorija i podkategorija koje izaberete da sponzorišete.

Banere 1, 2, 3, 4, 6 moguće je postaviti na svim stranicama portala, samo na početnoj ili na stranicama po Vašem izboru.
Baner 5 je moguće postaviti samo na početnoj stranici portala.
Baner 7 se odnosi samo na sponzorstvo kategorija i podkategorija i prikazuje se samo na tim stranicama.

Više informacija o reklamiranju putem banera na našem portalu, možete dobiti putem email-a office@elektrosajam.com ili putem kontakt forme na stranici Kontakt.

baner-tmc
baner-esajam1