01_6Firma CET (skraćeno od: Computer Equipment & Trade) iz Beograda, osnovana 1990. godine, bavi se obukom za rad na računarima, prodajom licencnog softvera, izradom aplikativnog softvera, izdavaštvom i prodajom domaće i strane kompjuterske literature i konsaltingom.

CET je jedan od najvećih izdavača računarskih knjiga u zemlji. Do sada smo izdali preko 100 naslova računarskih bestselera. Takođe smo distributeri i autorizovani prevodioci za izdavačke kuće: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex i mnoge druge svetske izdavače.

CET predstavlja:

CET – ŠKOLSKI CENTAR

CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce. Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata. Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima. Još jedna od prednosti CET Škole računara je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika. To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata. Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa. Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.

CET – SOFTVER

CET je zvaničan prodavac sledećih svetskih softverskih kompanija: Microsoft, Adobe, Corel, Autodesk, Symantec, ABBY, ACD See, Eset-Nod32, AVG, Kaspersky, Nero… Našim klijentima omogućavamo kupovinu legalnog, licencnog softvera za koji je obezbeđena tehnička podrška, garancija i održavanje, ali i stručno usavršavanje u našem školskom centru, gde se održavaju specijalistički kompjuterski kursevi. Uz savetovanje prilikom kupovine softvera, legalizaciju softvera, obezbeđena je i gratis stručna literatura u zavisnosti od naručene vrednosti softvera. Kod nas možete nabaviti i specifične softvere, u zavisnosti od vaših potreba.

CET – IZDAVAŠTVO

CET je lider na našem tržištu kada je u pitanju izdavaštvo stručne kompjuterske literature. Do sada smo izdali preko 300 naslova računarskih bestselera. Takođe smo distributeri i autorizovani prevodioci za izdavačke kuće: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex i mnoge druge svetske izdavače.

CET – OBRAZOVANJE

Popunjavajući dugogodišnju prazninu klasičnog obrazovanja u domenu računarstva kod nas, CET je osnovao prvo Računarski fakultet, a zatim i prvu privatnu Računarsku gimnaziju u Srbiji. Kvalitetno i primenjivo znanje, veliki broj poslova koje možete raditi u toku ili po završetku školovanja i mogućnost stipendiranja najboljih, su prednosti koje izdvajaju Računarsku gimnaziju i Računarski fakultet u odnosu na slične škole u Srbiji.

RAČUNARSKA GIMNAZIJA

Kao jedina gimnazija informatičkog smera u Beogradu, Računarska gimnazija svojim učenicima nudi praktična informatička znanja (kreiranje programa, igrica, web prezentacije, animacije, baze podataka, računarske mreže), široko opšte obrazovanje i veliku prohodnost na sve fakultete. Po uspehu učenika na državnim i međunarodnim takmičenjima iz informatike, matematike i fizike, gimnazija je među prvih pet srednjih škola u Srbiji. Svake godine, škola stipendira do 5 najboljih osnovaca na Srpskoj informatičkoj olimpijadi. Za upis u gimnaziju polaže se prijemni ispit iz matematike, koji se održava prve nedelje juna. Još jedna od prednosti gimnazijalaca RG-a su posebne pogodnosti pri upisu na Računarski fakultet.

RAČUNARSKI FAKULTET

Računarski fakultet je osnovan 2003. godine i akreditovan je za sve studijske programe: osnovne akademske studije (računarske nauke, računarske mreže i komunikacije), osnovne strukovne studije (informacione tehnologije), master i doktorske studije. Bivši studenti RAF-a danas rade u najvećim IT kompanijama u zemlji i inostranstvu: Facebook, Google, Microsoft Development Center Serbia, Nordeus, SBB, Prelovac media i druge. Fakultet svake godine stipendira 10 najboljih mladih informatičara, a pored punih stipendija, dodeljuje i 20 polustipendija. Zainteresovani srednjoškolci mogu na sajtu fakulteta (www.raf.edu.rs) pogledati listu potencijalnih stipedista. Za upis na RAF polaže se prijemni ispit iz matematike i informatike.

www.cet.rs

baner-tmc
baner-esajam1