Akademska misao

01_15U izdavačkoj kući AKADEMSKA MISAO već dugi niz godina objavljujemo i štampamo udžbenike, knjige, priručnike i časopise iz svih naučnih oblasti. Najveći broj knjiga smo objavili iz oblasti tehničkih nauka. Sa produkcijom od 50 do 70 naslova godišnje spadamo među najbolje izdavače naučne literature na Balkanu. Uspešno se bavimo distribucijom i prodajom knjiga na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Učestvujemo na svim sajmovima knjiga u Srbiji i okruženju – Beograd, Novi Sad, Niš, Skoplje, Banja Luka, Tuzla, Sarajevo, Zagreb… samostalno ili zajedno sa našim distributerom za taj region. Poslednjih godina imamo štand i na najvećem sajmu knjiga na svetu – na Sajmu knjiga u Frankfurtu. Izdajemo knjige naših autora na engleskom jeziku u koprodukciji sa velikim svedskim izdavačima. Do sada smo sa Springer korporacijom izdali nekoliko naslova i još par je trenutno u pregovorima.

Po narudžbini uvozimo knjige iz celog sveta po veoma povoljnim uslovima.

Organizujemo simpozijume, seminare i druge naučne skupove u zemlji i inostranstvu. Proizvodimo sve vrste reklamnog i ostalog materijala koji se koriste u tim prilikama. Imamo odelenje za grafički dizajn i dizajnera – akademskog slikara sa velikim iskustvom u ovom poslu.

Više informacija na www.akademska-misao.rs

Izdavačka kuća AKADEMSKA MISAO
Beograd, Primorska 21
011 3218 354; 063 30 10 65; 063 30 10 75
office@akademska-misao.rs

baner-tmc
baner-esajam1