Knjige i časopisi

Knjige i časopisi iz oblasti elektrotehnike

Na strani LITERATURA I ČASOPISI možete pronaći sve informacije o stručnim izdanjima najpoznatijih izdavača knjiga i časopisa za električne sisteme, uređaje, opremu i materijal iz svih oblasti elektrotehnike: elektroenergetika, elektronika, informacione tehnologije (IT), telekomunikacije, računarska tehnika i informatika, signurnosni sistemi, električni materijali, projektovanje električnih sistema, izvođenje radova iz oblasti elektrotehnike, tehničko održavanje objekata, električnih sistema i uređaja itd.

Na ovaj način se svi zainteresovani korisnici na jednom mestu mogu upoznati sa najpoznatijim stručnim izdanjima knjiga i časopisa koje imaju na raspolaganju iz svih oblasti elektrotehnike.

Spisak navedenih stručnih izdanja sa pratećom dokumentacijom možete i preuzeti sa našeg portala.

CET
Izdavačka kuća CET je, sa preko 100 naslova računarskih bestselera, jedan od najvećih izdavača računarskih knjiga u zemlji.

Mikro knjiga
Renomirani izdavač računarske literature i knjiga koje obrađuju opšte i obrazovne teme.

Akademska misao
Izdavačka kuća AKADEMSKA MISAO već dugi niz godina objavljuje i štampa udžbenike, knjige, priručnike i časopise iz svih naučnih oblasti. Najveći broj objavljenih knjiga je iz oblasti tehničkih nauka.

Građevinska knjiga
Ova izdavačka kuća ima jedinstven izdavački koncept, i za vrlo kratko vreme postala je brand name u domenu stručne knjige, posebno u oblastima arhitekture i građevinarstva kao i u oblasti tehničkih nauka uopšte.

Magazin “Energija”

Magazin kompanije Schneider Electric Srbija d.o.o. koji izlazi 3 puta godišnje. Magazin sadrži kratke reportaže o rešenjima i novim projektima kompanije.

http://www.schneider-electric.rs/sites/serbia/sr/podrska/magazin-energija-plus/magazin-energija-pocetna.page

– Svi zainteresovani izdavači ovde mogu postaviti informacije o svojim izdanjima iz raznih oblasti elektrotehnike. Na taj način svi zainteresovani na jednom mestu imaju uvid u literaturu i časopise koje imaju na raspolaganju za pojedine oblasti elektrotehnike.
– Prateću dokumentaciju, slike i ostalo je moguće dostaviti u raznim formatima (PDF, Excel, Word…) i veličinama. Isti se mogu i preuzeti sa naše prezentacije.

baner-tmc
baner-esajam1