Kontrola prolaza i pristupa

Preduzeća koja se bave isporukom uređaja i opreme, izvođenjem radova i tehničkim održavanjem sistema kontrole prolaza i pristupa

Sistemi kontrole prolaza i pristupa

Sistemi kontrole prolaza i pristupa predstavljaju važan segment u funkcionisanju svih tipova objekata.

Kontrola prolaza i pristupa se koristi na svim mestima gde postoji mogućnost neovlašćenog prolaza i pristupa objektima odnosno materijalnim resursima. Prolaz odnosno pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema za kontrolu prolaza i pristupa. Najčešće se za kontolu prolaza odnosno pristupa koriste električna vrata, automatske kapije, rampe, čitači kartica, biometrijska kontrola, šifratori za električne brave itd.

Posle upoznavanja sa projektnom dokumentacijom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim sistemima kontrole pristupa i prolaza pristupa se planiranju odgovarajućeg tehničkog rešenja.

Pravilno projektovanje i kvalitetno izvođenje radova, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd. i pravilan izbor električnih uređaja, opreme i materijala i njihovo održavanje je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje sistema kontrole prolaza i pristupa.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja projektom sistema kontrole prolaza i pristupa će se predvideti ugradnja odgovarajućih električnih instalacija, uređaja i opreme za navedene sisteme: automatska vrata, električna rotirajuća vrata, klizna vrata, automatske kapije, vrata za garaže, rolo vrata, segmentna vrata, rampe, kontaktni ili beskontaktni čitači kartica (čip kartice, bar-kod kartice, magnetne kartice itd.), biometrijska kontrola (prepoznavanje otiska prsta, glasa itd.), električne brave itd. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi sistemi kontrole prolaza i pristupa funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji KONTROLA PROLAZA I PRISTUPA možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave projektovanjem, proizvodnjom i prodajom opreme, profesionalnim izvođenjem radova i tehničkim održavanjem sistema kontrole prolaza i pristupa.

Cene sistema kontrole prolaza i pristupa

Cene projektovanja, isporuke uređaja i opreme, izvođenja radova i tehničkog održavanja sistema kontrole prolaza i pristupa su različite, određuju se za svaki sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ELEKTRIČNIH UREĐAJA, OPREME I MATERIJALA ZA SISTEME KONTROLE PROLAZA I PRISTUPA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA UGRADNJI SISTEMA KONTROLE PROLAZA I PRISTUPA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1