Kompresori

Preduzeća koja se bave isporukom uređaja i opreme, izvođenjem radova i tehničkim održavanjem sistema kompresora

Kompresorski sistemi

Kompresorski sistemi predstavljaju važan segment u funkcionisanju pojedinih tipova objekata.

Kompresori su električni i pneumatski uređaji koji suže za pretvaranje mehaničke energije u energiju sabijenog odgovarajućeg medija koji je potreban u proizvodnom procesu. Osnovni tipovi kompresora se sastoje iz elektromotora, rezervoara za sabijanje medija, regulatora pritiska, ventila itd. Najčešće su u upotrebi kompresori koji kao medij koriste vazduh i kompresori u rashladnim uređajima koji kao medij koriste freon.

Posle upoznavanja sa projektnom dokumentacijom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim sistemima kompresora pristupa se planiranju odgovarajućeg tehničkog rešenja.

Pravilno projektovanje i kvalitetno izvođenje radova, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd. i pravilan izbor električnih uređaja, opreme i materijala i njihovo održavanje je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje sistema kompresora.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja projektom sistema kompresora će se predvideti ugradnja odgovarajućih električnih instalacija, uređaja i opreme za navedene sisteme: kompresori vazduha, pneumatski kompresori, klipni kompresori vazduha, krilni kompresori vazduha, vijčani kompresori vazduha, zupčasti kompresori vazduha, rotacioni kompresori s lamelama, membranski kompresori itd. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi sistemi kompresora funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji KOMPRESORI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave projektovanjem, proizvodnjom i prodajom opreme, profesionalnim izvođenjem radova i tehničkim održavanjem sistema kompresora.

Cene Kompresora

Cene projektovanja, isporuke uređaja i opreme, izvođenja radova i tehničkog održavanja sistema kompresora su različite, određuju se za svaki sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU KOMPRESORA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA UGRADNJI SISTEMA KOMPRESORA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA TEHNIČKO ODRŽAVANJE SISTEMA KOMPRESORA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1