Inženjering

Preduzeća koja se bave inženjeringom za različite tipove električnih sistema

Inženjering u oblasti elektrotehnike

Inženjering u oblasti elektrotehnike predstavlja važan segment u planiranju električnih sistema u pojedinim tipovima objekata.

Inženjeringom se u različitim tipovima električnih sistema, korišćenjem tehničkih znanja i praktičnih iskustava, vrši primena najnovijih tehničkih, tehnoloških, organizacionih i inovativnih rešenja iz oblasti elektrotehnike.

Na taj način se razvijaju i unapređuju postojeći i kreiraju novi električni sistemi i procesi čime se dolazi do korisnih i optimalnih tehničkih rešenja koja se primenjuju i realizuju u pojedinim projektima potrebnim korisniku.

Inženjering u oblasti elektrotehnike predstavlja važan segment u planiranju električnih sistema u pojedinim tipovima objekata.
Iz tog razloga usluge Inženjeringa u oblasti elektrotehnike predstavljaju važan segment u planiranju električnih sistema u objektima i najčešće rezultiraju izradom odgovarajućeg elektrotehničkog projekta prilagođenog potrebama korisnika.

Posle upoznavanja sa projektnim zadatkom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim električnim sistemima pristupa se primeni odgovarajućih tehničkih rešenja.

Inženjering u oblasti elektrotehnike se primenjuje prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja predvideće se ugradnja odgovarajućih električnih instalacija, uređaja, opreme i materijala za potrebne sisteme. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi električni sistemi funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji INŽENJERING možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave Inženjeringom za različite tipove električnih sistema.

Cene usluga Inženjeringa

Cene usluga Inženjeringa u oblasti elektrotehnike su različite, određuju se za svaki električni sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti potrebnih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, vremena potrebnog za angažovanje, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA POSLOVE INŽENJERINGA U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE

Izdvajamo sledeća preduzeća:

SEPon – SERBIAN ELECTRIC POWER
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo
LIGHT ELECTRIC GROUP d.o.o.
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1