Hlađenje

Preduzeća koja se bave projektovanjem, isporukom uređaja i opreme, izvođenjem radova i tehničkim održavanjem električnih sistema za hlađenje

Sistemi hlađenja

Sistemi hlađenja predstavljaju važan segment u funkcionisanju svih tipova objekata.

Hlađenje predstavlja proces u kome se odgovarajući mediji indirektno (u sistemima klimatizacije) ili direktno koriste za hlađenje prostorija. Razlikujemo primarne i sekundarne krugove navedenih medija. Najčešći mediji koji se koriste u sistemima hlađenja su: freon različitih tipova, voda itd.

Posle upoznavanja sa projektnim zadatkom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim električnim sistemima za hlađenje pristupa se planiranju odgovarajućeg tehničkog rešenja.

Pravilno projektovanje i kvalitetno izvođenje radova, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd. i pravilan izbor električnih uređaja, opreme i materijala i njihovo održavanje je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje električnih sistema za hlađenje.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja projektom električnih sistema za hlađenje će se predvideti ugradnja odgovarajućih električnih instalacija, uređaja, opreme i materijala za navedene sisteme: kompresorski agregati, split sistemi, chilleri, rashladne kule, inverter sistemi, sistemi za zamrzavanje, uređaji za upravljanje hlađenjem itd. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi električni sistemi za hlađenje funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji HLAĐENJE možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave projektovanjem, proizvodnjom i prodajom opreme, profesionalnim izvođenjem radova i tehničkim održavanjem električnih sistema za hlađenje.

Cene sistema hlađenja

Cene projektovanja, isporuke uređaja i opreme, izvođenja radova i tehničkog održavanja električnih sistema za hlađenje su različite, određuju se za svaki sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA PROJEKTOVANJE ELEKTRIČNIH SISTEMA ZA HLAĐENJE

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ELEKTRIČNIH UREĐAJA, OPREME I MATERIJALA ZA ELEKTRIČNE SISTEME ZA HLAĐENJE

Izdvajamo sledeća preduzeća:

SEPon – SERBIAN ELECTRIC POWER
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA UGRADNJI ELEKTRIČNIH SISTEMA ZA HLAĐENJE

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

PREDUZEĆA ZA TEHNIČKO ODRŽAVANJE ELEKTRIČNIH SISTEMA ZA HLAĐENJE

Izdvajamo sledeća preduzeća:

MEP Inženjering d.o.o.
Zarija Vujoševica 61, 11 070 Novi Beograd

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1