Audio sistemi

Preduzeća koja se bave projektovanjem, isporukom uređaja i opreme, izvođenjem radova i održavanjem Audio sistema

Audio sistemi

Audio sistemi, interni sistemi ozvučenja objekata i audio uređaji i oprema predstavljaju važan segment u funkcionisanju pojedinih tipova objekata.

Audio sistemi i interni sistemi ozvučenja objekata, osim puštanja muzike i davanja korisnih informacija korisnicima, služe i za poštovanje bezbednosnih procedura u objektima jer se preko internih sistema ozvučenja emituju, zakonom i propisima utvrđena, obavezna upozorenja u slučaju eventualnih požara ili nepredviđenih situacija.

Posle upoznavanja sa projektnim zadatkom, eventualnog snimanja stanja u objektu i prikupljanja svih potrebnih informacija o potrebnim audio sistemima i internim sistemima ozvučenja objekata pristupa se planiranju odgovarajućeg tehničkog rešenja.

Pravilno projektovanje i kvalitetno izvođenje radova, prema tehničkim propisima iz oblasti elektrotehnike, zakonu o planiranju i izgradnji, zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu itd. i pravilan izbor električnih uređaja, opreme i materijala i njihovo održavanje je preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje audio sistema i internih sistema ozvučenja objekata.

U zavisnosti od izabranog sistemskog rešenja projektom audio sistema i internih sistema ozvučenja objekata će se predvideti ugradnja odgovarajućih električnih instalacija i audio uređaja i opreme: audio sistemi za ozvučenje objekata, audio interfoni, audio uređaji – DVR, DVD, CD, RW, MP3 i MP4 player-i, kućni bioskopi, mini linije, pojačivači, pojačala, audio oprema – pasivni zvučnici, aktivni zvučnici, žični mikrofoni, bežični mikrofoni, audio mikseri, audio rekorderi, slušalice, držači mikrofona, nosači mikrofona, pecaljke itd. Obavezno je potrebno da električna instalacija, uređaji, elektro oprema i materijal budu kvalitetne izrade od poznatih proizvođača kako bi audio sistemi i interni sistemi ozvučenja objekata funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji AUDIO SISTEMI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave projektovanjem, proizvodnjom, prodajom, profesionalnim izvođenjem radova i održavanjem audio sistema i internih sistema ozvučenja objekata.

Cene Audio sistema

Cene projektovanja, isporuke uređaja i opreme, izvođenja radova i održavanja audio sistema i internih sistema ozvučenja objekata su različite, određuju se za svaki sistem pojedinačno i zavise od sledećih faktora: obima i složenosti navedenih električnih sistema, neophodnosti angažovanja stručnih kadrova, količine naručenih uređaja, opreme i materijala, vremena potrebnog za završetak radova, dodatnih posebnih i specifičnih zahteva investitora, načina i rokova plaćanja i ostalih faktora.


PREDUZEĆA ZA PROJEKTOVANJE AUDIO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ELEKTRIČNIH UREĐAJA, OPREME I MATERIJALA ZA AUDIO SISTEME

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:


PREDUZEĆA ZA IZVOĐENJE RADOVA NA UGRADNJI AUDIO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

PREDUZEĆA ZA TEHNIČKO ODRŽAVANJE AUDIO SISTEMA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

Pogledajte i sledeća preduzeća:

baner-tmc
baner-esajam1