Alati

Preduzeća koja se bave isporukom alata

Alati

Pravilan izbor i korišćenje alata, električnih uređaja, opreme i materijala prilikom izvođenja radova i popravki električnih sistema su preduslov za odgovarajuće, tehnički sigurno i bezbedno funkcionisanje navedenih sistema u objektu.

Obavezno je potrebno da alati, električni uređaji, oprema i materijal budu dobrih tehničkih karakteristika, kvalitetne izrade i od poznatih proizvođača kako bi električni sistemi posle intervencije i izvođenja radova funkcionisali na pravilan način.

U podkategoriji ALATI možete pronaći veliki broj preduzeća iz Beograda, Niša, Novog Sada kao i ostalih gradova Srbije koja se bave proizvodnjom i prodajom sledećih ručnih i električnih alata: ručni alati – prese za kablove, klješta, klješta za blankiranje, odvijači itd., električni alati – bušilice, brusilice, aparati za varenje itd.

Cene ručnih i električnih alata zavise od komercijalnih uslova koje mogu da ponude proizvođači i distributeri kod svakog naručivanja. Najčešći kriterijumi koji utiču na cenu su: količina naručenih uređaja, alata, opreme i materijala, mesto i rok isporuke, način i rokovi plaćanja, avansno plaćanje, stanje u magacinu, potreban uvoz robe iz inostranstva itd.


PREDUZEĆA ZA ISPORUKU ALATA

Izdvajamo sledeća preduzeća:

LIGHT ELECTRIC GROUP d.o.o.
Boška Toškovića 26, 36000 Kraljevo

Pogledajte i sledeća preduzeća:


 

baner-tmc
baner-esajam1